Həftəsonu dostlarla bir araya gələndə bəzən söhbətdən sonra internetdə yeni bir seçim sınamaq istəyirik. Hamımızın müxtəlif smartfon modellərindən istifadə etməsi səbəbindən platformanın hər cihazda normal işləməsi bizim üçün vacibdir. Azərbaycanda belə onlayn variantları müqayisə edənlər mobil uyğunluğu hansı üsulla yoxlayırlar? Səhifələrin yüklənmə sürəti, interfeysin sadəliyi və bağlantının sabitliyi ilə bağlı hansı göstəricilər daha etibarlıdır?
6 Views

Mənim üçün yaxşı axşam çox vaxt xüsusi plan tələb etmir. Evə gəlirsən, rahat paltar geyinirsən, çay hazırlayırsan və bir az sakitlikdə oturursan. Sonra telefonda gəzişməyə başlayanda isə bəzən qarşıma gözləmədiyim səhifələr çıxır. Bir neçə gün əvvəl ünvanına da belə rast gəldim. Bir müddət səhifəyə baxdım və məlumatları nəzərdən keçirdim. Məncə, fərqli rəqəmsal məşğuliyyət axtaran adam üçün baxmağa dəyər bir alternativdir. Mənim üçün burada əsas məsələ tələsməməkdir. Əvvəlcə nə təklif olunduğunu, hansı qaydaların tətbiq edildiyini və digər şərtləri oxumaq lazımdır. İnsan bütün bunları bildikdən sonra qərarını özü verə bilər. Mən “bunu mütləq sınayın” tipli ifadələri çox sevmirəm. :) Çünki hər kəsin marağı, boş vaxtı və zövqü fərqlidir. Sadəcə özüm rast gəldiyim bir variantı bölüşürəm. Axşam üçün fərqli bir rəqəmsal seçim axtaranlar nəzər sala bilərlər. Bəlkə də onların zövqünə uyğun gələcək.